Kekuwatan Riset & Pangembangan

Swara taun, tim Confucius Family wis nggawe prestasi sing apik

Kekuwatan pangembangan (2)

Riset lan pangembangan alkohol rendah Baijiu

Atas dasar warisan teknologi pembuatan bir tradisional, tim Keluarga Confucius ngembangake 39 ° Confuicus Family Liquor.Confucius Family Liquor minangka model baijiu tingkat rendah ing antarane Baijiu tradisional Cina lan mimpin revolusi konsumsi baijiu tingkat rendah ing taun 1980-an.Confucius Family Liquor ora mung alus lan manis, nanging uga njaga gaya baijiu sing dhuwur-dhuwur, sing ndadekake banget "kurang nanging ora entheng" lan "wangi nanging ora sarwa".39 ° Confuicus Family Liquor menang judhul Produk Baijiu Berkualitas Tinggi Nasional ing Kompetisi Baijiu Nasional kaping lima ing 1989.Nganti saiki, iki minangka Baijiu Kualitas Tinggi Nasional sing pertama lan siji-sijine ing provinsi Shandong wiwit taun 1949.

Riset babagan teknologi anyar budidaya lumpur pit

Budidaya lumpur pit minangka salah sawijining teknologi utama ing produksi baijiu aroma sing kuwat.Kualitas lumpur pit nduweni peran penting ing pambentukan komponen rasa ing produk Baijiu.Liwat upaya dhewe, tim Keluarga Konfusius wis nggawe terobosan gedhe.Lendhut pit sing dibudidayakake bisa dibandhingake karo lendhut pit sing lawas nganti pirang-pirang taun, sing wis nggawe pondasi kanggo stabilitas lan perbaikan kualitas Confucius Family Liquor.Proyèk iki wis menangaké hadiah kapindho kemajuan ngelmu lan teknologi saka Provinsi Shandong.

Pustaka anggur silinder keramik
Kekuwatan pangembangan (1)
Kekuwatan pangembangan (3)
Kekuwatan pangembangan (4)
Kekuwatan pangembangan (5)
Kekuwatan pembangunan

Sukses pengembangan produk Confucius Family Liquor rasa Ruya

Produk anyar saka kulawarga kongfu, omben-omben sing entheng lan wangi, minangka bandha rasa Baijiu sing kuwat.Iki ditondoi kanthi koordinasi harmonis saka wewangian lan rasa.Macem-macem ambu majemuk gandum (mirip karo rasa Wuliang) sing elegan lan nyaman, wangi nanging ora nggumunake.Iku mbayar manungsa waé liyane kanggo kesempurnaan rasa produk, karo mellow, alus, garing lan resik.Iku wis dadi pasukan anjog ing konsumsi dhuwur-mburi produk Confucius Family Liquor.