Kanthi hadiah utama & Best of the year2020, Confucius Family Liquor apik tenan ing 2020 Korea Spirits and Wine Competition

Kanthi hadiah utama (1)

Tanggal 25 Maret, Kabar apik babagan Confucius Family Liquor menang telung penghargaan dikirim saka Seoul, Korea.Confucius Family Liquor - Ziyue menangaké "Best of the Year 2020" lan Grand Prize, Confucius Family Liquor - Datao menangaké Grand Prize ing 2020 Korea Spirits and Wines Competition.Penghargaan "Best of the Year 2020" minangka hadiah utama, mung ditanggepi kanggo merek No.1 produk Spirits kanthi kualitas paling dhuwur ing Kompetisi Spirits lan Wines Korea.

Kanthi hadiah utama (2)

Best of the Year 2020"ing 2020 Korea Spirits and Wines Competition (Confucius Family Liquor - Ziyue)

Kanthi hadiah utama (3)

Hadiah Utama ing Kompetisi Spirits lan Wines Korea 2020 (Omben-omben Keluarga Konfusius - Ziyue)

Kanthi hadiah utama (4)

Hadiah Utama ing Kompetisi Spirits lan Wines Korea 2020 (Omben-omben Keluarga Konfusius – Datao)

Wiwit 2016, omben-omben kulawarga Confucius wis menangaké "Hadiah Agung" ing Kompetisi Spirits lan Wines Korea sajrone 5 taun berturut-turut.Penghargaan "Best of the Year2020" iki ndadekake Confucius Family Liquor dadi pemenang paling gedhe ing Kompetisi Spirits lan Wines Korea.

Kanthi hadiah utama (5)

Oktober kepungkur, konferensi peluncuran Confucius Family Liquor-ziyue sing dianakake ing Seoul, Korea.Ing nedha bengi konferensi peluncuran, kanca-kanca Korea ngakoni kualitas Confucius Family Liquor-ziyue lan ngalembana minangka "menarik ing pandelengan pisanan".

Kanthi hadiah utama (6)

Munculé Confucius Family Liquor-ziyue ndadekake wong jatuh cinta ing pandeleng pisanan.Iki minangka penghargaan kanggo wong enom, modis lan cocok kanggo ngombe Baijiu.Iku alkohol Low-degree (40,8%) cocok kanggo muda, mabuk alon lan sobering munggah cepet lan katon Bintang karo gaya internasional.Ngadopsi konsep desain kemewahan sing prasaja lan entheng klasik, wangun botol meh padha karo lonceng kuno China lan Werna botol kasebut pancen apik tenan.Iku tabrakan antarane tradhisi lan fashion, lan pasang nasional anyar ketemu biru internasional.

Kanthi hadiah utama (7)

Ngenalke Confucius Family Liquor-ziyue(baijiu sing luwih enom) menyang Korea, Confuicus Family duwe tujuan kanggo njupuk konsumen Baijiu internasional sing luwih enom.Pasar Korea mung wiwitan, lan uga Confucius Family Liquor-ziyue.Ing mangsa ngarep, produk Confucius Family Liquor sing luwih enom bakal katon ing pasar luar negeri.


Wektu kirim: Mei-27-2022