Kulawarga Confucius "Welcome My Friends Baijiu" Sepur Sepur kacepetan dhuwur diluncurake, miwiti Perjalanan Anyar "Omben-omben Budaya Cina"

Bubar iki, upacara peluncuran kanggo Keluarga Konfusius "Welcome My Friends Baijiu" Sepur Kacepetan Tinggi dianakake ing stasiun sepur Jinanxi.

Kabar Konfusius Family Liquor (4)

Sekretaris panitia Partai Zhai Dejun kanggo Biro Industri lan Informasi Kota Qufu, Ketua Dewan Tan Xiaolin kanggo Qufu Confucius Family Liquor Co., Ltd. Lian Jianmin General Manager kanggo Jining Huiquan Spiritis trading Co., Ltd. Chen Yanhui, General Manager kanggo Qufu Huiyuan Trading Co., Ltd. Direktur Pemasaran Li Yanhua menyang Qufu Confucius Family Liquor Co., Ltd. Wakil Ketua Li Qin China Railway Media Group Corporation lan Direktur Penjualan Li Zhipan saka China Railway Media Group Corporation Cabang Jinan, Pimpinan ing ndhuwur rawuh ing upacara kasebut lan nggawe pidato kanggo perayaan.

Kabar Konfusius Family Liquor (1)

Nami Kulawarga Confucius "Welcome My Friends Baijiu" sepur sepur kacepetan dhuwur minangka kesempatan sing apik kanggo nuduhake omben-omben Budaya sing nggumunake ing jaman saiki, sing uga minangka langkah gedhe saka Keluarga Konfusius sing nggawe inovasi lan terobosan ing konstruksi merek.Sepur kacepetan dhuwur arteri loop provinsi Shandong iki nyambungake para wisatawan saka kidul menyang lor, nyekseni perjalanan anyar "Baijiu budaya Cina" saka Confucius Family Liquor.

Kabar Konfusius Family Liquor (3)

Ing upacara penamaan kasebut, Pak Tan Xiaolin, Ketua Keluarga Konfusius, ngenalake sejarah Confucius Family Liquor lan pentinge kerjasama karo China High Speed ​​Rail.

Kabar Konfusius Family Liquor (2)

"Wiwit lair, Konfusius Family Omben-omben wis rumiyin dipengaruhi dening budaya Konfusianisme, lan mulane wis tanggung jawab penting kanggo ningkataké budaya Konfusianisme. Supaya kanggo ketemu dikarepake konsumen kanggo omben-omben budaya kualitas dhuwur, We dikembangaké "welcome kanca-kanca" seri produk. Mangkat saka sepur sepur kacepetan dhuwur "welcome kanca-kanca" menehi dorongan kuat kanggo Keluarga Konfusius kanggo mbangun 'merek pisanan saka omben-omben budaya Cina'. lan kerjasama sing cedhak karo China Railway Media, radiasi merek lan penetrasi saka Confucius "sugeng rawuh kanca-kanca" bakal luwih ditingkatake lan bakal nyebar ing saindenging tanah Qilu lan didol ing saindenging negoro.

Kabar Konfusius Family Liquor (5)

Confucius Family Liquor nduweni tugas penting kanggo nyebarake budaya Konfusius, lan ora mung minangka botol Baijiu sing apik kanggo nyukupi kabutuhan wong kanggo urip sing luwih apik, nanging uga minangka botol Baijiu budaya sing misuwur sing tegese akeh kanggo wong Tionghoa.Wiwit madeg pabrik ing taun 1958, Confucius Family Liquor terus sinau babagan inti saka teknik pembuatan bir tradisional Cina lan meksa nggawe Baijiu sing berkualitas tinggi kanthi gandum murni.Produk kasebut nduweni ciri "telung rasa" lan telu "tengen".Dipilih minangka "Merek Warisan Budaya Intangible Provinsi" ing 2013. Wis dianugerahi "Medali Perak Penghargaan Kualitas Nasional Baijiu", "Medali Emas Grand Prix Spirits Internasional Brussels" lan "Sepuluh Brand Baijiu budaya paling apik ing China", lsp.


Wektu kirim: Mei-27-2022