Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan paling dhuwur diluncurake

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan paling dhuwur diluncurake (1)

Ing Februari 2021, Confucius Family Liquor -National 20 diluncurake.Posisi minangka Baijiu budaya unggulan, Volume 500mL saben botol, Confucius Family Liquor -National 20 nduweni tampilan sing luwih apik lan kualitas sing luwih apik tinimbang produk sadurunge.

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan paling dhuwur diluncurake (2)

Nyedhiyakake gambar paling elegan saka "priyantun" sing luar biasa, model saka gerakan tangan Confucius mbungkuk, Confucius Family Liquor -National 20 botol cetakan strictly conforms karo seni estetika oriental. omben-omben dhasar sing paling dhuwur, disimpen kanthi gantian ing pot tembikar lan tong minyak kothak kayu luwih saka 20 taun, Confucius Family Liquor -National 20 omben-omben wis mabuk alon-alon lan cepet-cepet, ndadekke para konsumen pengalaman ngombé sing beda lan nyengsemaken saka dhuwur-mburi. Baijiu.

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan paling dhuwur diluncurake (3)

Penghargaan Nasional kanggo Desain Badan Omben-omben
Ing Desember 2020, Asosiasi Industri Pangan China nganakake "Rapat Tahunan Juri Nasional 2020 ing Baijiu".Panel juri Baijiu tingkat nasional kanthi negesake kualitas minuman keras Guo 20 sesuai karo standar ngicipi Baijiu nasional lan aturan teknis ngicipi.Pungkasan, Confucius Family Liquor -National 20 dianugerahi "2020 China Baijiu Liqour Body Design Award".
Rapat Tahunan Juri Nasional ing Baijiu, sing disponsori dening Asosiasi Industri Pangan China, minangka acara taunan paling profesional lan paling dhuwur lan paling berwibawa ing industri Baijiu.Ora mung ngumpulake para ahli paling senior lan elit teknis industri ing industri kasebut, uga minangka vane pangembangan kualitas minuman keras Cina.Makili pakurmatan paling dhuwur kanggo kualitas baijiu Cina, hadiah "Penghargaan Nasional kanggo Desain Badan Omben-omben" ing industri Baijiu bisa dibandhingake karo "Penghargaan Emas Oscar" ing industri film.

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan paling dhuwur diluncurake (4)

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan paling dhuwur, nduweni penampilan sing mulya lan apik banget, kanthi awak sing lembut, manis, resik lan elegan lan rasa budaya sing kuwat, minangka pilihan sing paling apik kanggo rapat sosial lan bisnis lan hadiah kanggo sampeyan. kulawarga lan kanca-kanca.


Wektu kirim: Mei-27-2022