High End Distilled Sorgum Liquor Alkohol Rasa Kuat 52 National Present 1000ML

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 52% vol
Ukuran 1000 ml
bahan Banyu, sorgum, beras, Ketan, Gandum, Jagung
Spesifikasi 1 * 4 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Seri Saiki Nasional

Kasedhiya Nasional, kanthi omben-omben Ruya Flavour lan kemasan edisi winates sing unik, merek mewah saka Confucius Family.
Rasa Ruya Omben-omben kasebut ditondoi kanthi koordinasi harmonis saka wewangian lan rasa.Macem-macem ambu majemuk gandum (mirip karo rasa Wuliang) sing elegan lan nyaman, wangi nanging ora nggumunake.Iku mbayar manungsa waé liyane kanggo kesempurnaan rasa produk, karo mellow, alus, garing lan resik.Ing 2020, Confucius Family Liquor -National 20 dianugerahi "Penghargaan Nasional kanggo Desain Badan Baijiu Liqour".
Ing taun 1988, Confucius Family Liquor menangake medali perak nasional ing "Kompetisi Baijiu Nasional" lan dadi siji-sijine Baijiu berkualitas tinggi nasional ing Provinsi Shandong sajrone 20 taun sabanjure.Ing 2008, Ruya roso Confucius Family Liquor kasil inovasi lan dikembangaké.

pd_bg (2)

Fitur Product lan Rekomendasi

Kemasan kasebut niru buku-buku kuno, kaya Analects of Confucius, kanthi ciri budaya Cina sing jelas.Nganggo teknologi ukiran sing canggih, tutup botol digawe dadi tampilan pring ing buku kuno.
Nyedhiyakake gambar paling elegan saka "priyantun" sing luar biasa, model saka gerakan tangan Confucius mbungkuk, Confucius Family Liquor -National 20 cetakan botol strictly conforms to the artistry of oriental estetika. Nalika ngicipi produk iki, sampeyan bisa mriksa budaya Konfusian tradisional Cina sing wis liwat ewu taun.

Hadiah nasional (1)
pd_bg (2)

Crita Brand lan asal: Confucius Family

Wektu baijiu digawe ing Qufu bisa ditelusuri wiwit 2500 taun kepungkur nganti 500 SM.(Dinasti Zhou, 1046-256 SM).Analects of Confucius nyebutake yen "Baijiu bisa diombe. Aja mendem lan ilang pikiran".Zhuangzi (369-286SM) nyerat bilih "Baijiu ing Qufu punika asor lan Handan ing bebaya".Baijiu digawe ing Keluarga Konfusius bisa dilacak maneh ing Dinasti Ming (1368-1644).Baijiu digawe ing Keluarga Konfusius digunakake khusus kanggo ngorbanake Konfusius.Salajengipun, amargi kathahipun para priyayi ingkang rawuh wonten ing Kulawarga Konfusius, mboko sithik dipunginakaken kangge ngombe jamuan.

Kulawarga Konfusius (3)
Kulawarga Konfusius (4)

Miturut cathetan ing Qufu County, pajak alkohol dileksanakake ing taun kaping 26 Guangxu (1900)."Penyulingan Hongshunyuan" sing dibangun ing taun 1923 lan "penyulingan yiheshun" sing dibangun ing taun 1926 minangka pabrik penyulingan terkenal.Ing taun 1958, pabrik penyulingan Keluarga Confucius lan pabrik-pabrik liyane nasionalisasi lan dijenengi Pabrik Baijiu Qufu (saiki Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)

Wiwit taun Qianlong kaping 13 (1748) nganti taun Qianjiang kaping 55 (1790), Kaisar Qianlong ngunjungi Qufu kaping sanga kanggo nyembah Konfusius.Putri Qianlong Yu (garwane Adipati Yansheng generasi ke-72) diundang kanggo menehi kurban marang Konfusius.Ing pesta kasebut, Adipati nglipur bapak maratuwane, Kaisar Qianlong karo Confucius Family Liquor lan domba Xiguan.
Sawise ngombe Omben-omben, Kaisar Qianlong terus memuji rasane.Mengko, minangka hadiah, Confucius Family Liquor disenengi dening kaisar lan aristokrat sing manggon ing Beijing.
Ing atusan taun sabanjure, Confucius Mansion ora nyiapake hadiah liyane kanggo Istana Kekaisaran, nanging mung Confucius Family Liquor.

Kulawarga Konfusius (1)
pd_bg (2)

Apa Rasa Baijiu?

Iku gumantung apa jenis baijiu sampeyan nyoba lan raos tartamtu.Rasane beda karo roh liyane, deskriptor kaya smoky, fruity, lan liya-liyane, ora ditrapake kanggo baijiu.Nduwe rasa sing kuat, lan bisa dadi minuman sing kompleks.Sampeyan mung kudu nyoba dhewe amarga ana akeh merek, saben merek duwe rasa lan aroma sing unik.
Baijiu diidentifikasi kanthi mambu dadi telung kategori utama:
Aroma Baijiu sing Kuat, kaya Luzhou Laojiao ing Provinsi Sichuan lan Confucius Family Liquor.
Aroma cahya Baijiu, kaya Fenjiu ing Provinsi Shanxi lan Erguotou ing Beijing.
Sauce Aroma Baijiu, kaya Moutai ing Provinsi Guizhou.

pd_bg (2)

Rega Baijiu - Pira regane?

Gumantung ing cara produksi lan umur, baijiu bisa biaya ngendi wae saka US $1 kanggo liwat $100.000.Atribut utama yaiku kualitas penampilan, umur, langka lan keasliane.Sawetara merek kanggo referensi sampeyan:
Moutai Flying Fairy – 53%
Rega - Kira-kira US $ 500 kanggo botol 500mL
Luzhou Laojiao 1573 – 52%
Rega - Kira-kira US $ 300 kanggo botol 500mL
Red Star Erguotuo – 56%
Rega - Kira-kira US $ 15 kanggo botol 500mL


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan