Ziyue Jiu 40,8% kanggo Party Low Proof Spirits Sorghum Baijiu

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 40,8% vol
Ukuran 500 ml
bahan Banyu, sorgum, beras, Ketan, Gandum, Jagung
Spesifikasi 1 * 6 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Seri Ziyue Jiu

Wiwit merek kasebut lair, Confucius Family Liquor wis dipengaruhi banget dening budaya Konfusian.
Munculé Confucius Family Liquor-ziyue ndadekake wong jatuh cinta ing pandeleng pisanan.Iki minangka penghargaan kanggo wong enom, modis lan cocok kanggo ngombe Baijiu.
Ing 2001, Confucius Family Liquor dianugerahi "National Top10 Cultural Chinese Baijiu".
Ing taun 2020, minuman keras Keluarga Konfusius –Ziyue Jiu menang "hadiah paling apik ing taun 2020" ing "Kompetisi Spirits lan Anggur Korea".

pd_bg (2)

Teknologi Brewing Kuno

Teknologi nggawe omben-omben sing diklumpukake saka buku Qi Min Yao Shu Jia Si Xie.Qi Min Yao Shu minangka buku tetanèn sing komprehensif, sing pisanan saka limang buku tetanèn Cina kuna sing njlèntrèhaké bagian ngisor cekungan kali kuning.Produksi pertanian, nyakup kawruh teknologi produksi babagan pertanian, kehutanan, peternakan, perikanan, lan wakil departemen.Qi Min Yao Shu ditulis ing pungkasan Dinasti Wei Lor (AD 533-544).iku sawijining karya agronomi lengkap dening agronomist pinunjul Cina Jia Si Xie sak Dinasti Wei Lor lan Dinasti Song lor.Salah sawijining monograf paling wiwitan ing sajarah.
Confucius Family Liquor, siji-sijine minuman keras Cina sing dijenengi dening Confucius.Tradhisi omben-omben iki wiwit 2.500 taun nganti 500 SM.Asalé saka penyulingan kulawarga Confucius, Confucius Family Liquor biyèn disuguhaké mung kanggo kaisar lan aristokrat.

p11
pd_bg (2)

Apa rasane baijiu?

Iku gumantung apa jenis baijiu sampeyan nyoba lan raos tartamtu.Rasane beda karo roh liyane, deskriptor kaya smoky, fruity, lan liya-liyane, ora ditrapake kanggo baijiu.Nduwe rasa sing kuat, lan bisa dadi minuman sing kompleks.Sampeyan mung kudu nyoba dhewe amarga ana akeh merek, saben merek duwe rasa lan aroma sing unik.
Baijiu diidentifikasi kanthi mambu dadi telung kategori utama:
Aroma Baijiu sing Kuat, kaya Luzhou Laojiao ing Provinsi Sichuan lan Confucius Family Liquor.
Aroma cahya Baijiu, kaya Fenjiu ing Provinsi Shanxi lan Erguotou ing Beijing.
Sauce Aroma Baijiu, kaya Moutai ing Provinsi Guizhou.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan