Confucius Family Liquor -Vintage 5 Aroma Kuat Baijiu Alkohol52

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 52% vol
Ukuran 500 ml
bahan Banyu, sorgum, beras, Ketan, Gandum, Jagung
Spesifikasi 1 * 4 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Confucius Baijiu Series

Balai Dacheng, kanthi jeneng "Dacheng", nggambarake kawicaksanan pamikiran Konfusius.Anggur vintage asli uga minangka karya agung kulawarga Confucius.Umur lan proporsi awak omben-omben dhasar kanthi jelas lan langsung ditandhani ing paket kasebut.
Vintage5 taun, botol kaca abu-abu, kothak gawenan tangan abu-abu kelas dhuwur.
Vintage8 taun, botol kaca ireng, kothak gawenan tangan peteng ajaib.
Ing 2001, Confucius Family Liquor dianugerahi "National Top10 Cultural Chinese Baijiu.

pd_bg (2)

Fitur Product lan Rekomendasi

Wangun botol golek inspirasi saka lonceng kuna.Wonten ing jaman gesangipun Konfusius, lonceng minangka piranti upacara ingkang wigatos saéngga swara lonceng minangka swara moralitas.Lonceng lonceng lan Baijiu loro-lorone perlu kanggo tata krama.Kombinasi saka loro nuduhake keanggunan kuna lan kamulyan Confucius kulawarga Omben-omben.

Confucius Family Liquor-Vintage 5 taun (2)
pd_bg (2)

Confucius lan Baijiu

Confucius kandha, "Nalika ngombe Baijiu, mabuk lan nggawe kesalahan dilarang."

Confucius kandha, "Kepiyé Gu (prau Baijiu kuna) bisa digawé kaya iki?Gu kudune ora kaya ngono.”

Confuicus kandha, "Aja ngombe Baijiu sing ora aman kanthi kualitas sing ora apik ing pasar, padha karo daging."

Confucius ngandika, "Nalika ngombe Baijiu, Senior kanggo ninggalake dhisik sawise pesta wis adat."

Confuicus ngandika, "Ngombe Baijiu ing moderat, utawa sampeyan bakal nggawe kesalahan."

Confucius kandha, "Nalika ngombe Baijiu utawa nekani pesta, menehi prioritas marang wong tuwa iku adat."

Confucius kandha, "Para wicaksana kuna padha pinter ngombe Baijiu.Yao lan Shun 1000Zhong, Konfusius 100Gu (Zhong lan Gu loro-lorone prau Baijiu kuna).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan