Confucius Family Liquor -Vintage 8 Aroma Kuat Baijiu Alkohol52

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 52% vol
Ukuran 500 ml
bahan Banyu, sorgum, beras, Ketan, Gandum, Jagung
Spesifikasi 1 * 4 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Confucius Baijiu Series

Balai Dacheng, kanthi jeneng "Dacheng", nggambarake kawicaksanan pamikiran Konfusius.Anggur vintage asli uga minangka karya agung kulawarga Confucius.Umur lan proporsi awak omben-omben dhasar kanthi jelas lan langsung ditandhani ing paket kasebut.
Vintage5 taun, botol kaca abu-abu, kothak gawenan tangan abu-abu kelas dhuwur.
Vintage8 taun, botol kaca ireng, kothak gawenan tangan peteng ajaib.
Ing 2001, Confucius Family Liquor dianugerahi "National Top10 Cultural Chinese Baijiu.

pd_bg (2)

Fitur Product lan Rekomendasi

Wangun botol golek inspirasi saka lonceng kuna.Wonten ing jaman gesangipun Konfusius, lonceng minangka piranti upacara ingkang wigatos saéngga swara lonceng minangka swara moralitas.Lonceng lonceng lan Baijiu loro-lorone perlu kanggo tata krama.Kombinasi saka loro nuduhake keanggunan kuna lan kamulyan Confucius kulawarga Omben-omben.

Confucius Family Liquor-Vintage 5 taun (1)
pd_bg (2)

Crita Brand lan asal: Confucius Family

Wektu baijiu digawe ing Qufu bisa ditelusuri wiwit 2500 taun kepungkur nganti 500 SM.(Dinasti Zhou, 1046-256 SM).Analects of Confucius nyebutake yen "Baijiu bisa diombe. Aja mendem lan ilang pikiran".Zhuangzi (369-286SM) nyerat bilih "Baijiu ing Qufu punika asor lan Handan ing bebaya".Baijiu digawe ing Keluarga Konfusius bisa dilacak maneh ing Dinasti Ming (1368-1644).Baijiu digawe ing Keluarga Konfusius digunakake khusus kanggo ngorbanake Konfusius.Salajengipun, amargi kathahipun para priyayi ingkang rawuh wonten ing Kulawarga Konfusius, mboko sithik dipunginakaken kangge ngombe jamuan.

Kulawarga Konfusius (3)
Kulawarga Konfusius (4)

Miturut cathetan ing Qufu County, pajak alkohol dileksanakake ing taun kaping 26 Guangxu (1900)."Penyulingan Hongshunyuan" sing dibangun ing taun 1923 lan "penyulingan yiheshun" sing dibangun ing taun 1926 minangka pabrik penyulingan terkenal.Ing taun 1958, pabrik penyulingan Keluarga Confucius lan pabrik-pabrik liyane nasionalisasi lan dijenengi Pabrik Baijiu Qufu (saiki Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)

Wiwit taun Qianlong kaping 13 (1748) nganti taun Qianjiang kaping 55 (1790), Kaisar Qianlong ngunjungi Qufu kaping sanga kanggo nyembah Konfusius.Putri Qianlong Yu (garwane Adipati Yansheng generasi ke-72) diundang kanggo menehi kurban marang Konfusius.Ing pesta kasebut, Adipati nglipur bapak maratuwane, Kaisar Qianlong karo Confucius Family Liquor lan domba Xiguan.
Sawise ngombe Omben-omben, Kaisar Qianlong terus memuji rasane.Mengko, minangka hadiah, Confucius Family Liquor disenengi dening kaisar lan aristokrat sing manggon ing Beijing.
Ing atusan taun sabanjure, Confucius Mansion ora nyiapake hadiah liyane kanggo Istana Kekaisaran, nanging mung Confucius Family Liquor.

Kulawarga Konfusius (1)
pd_bg (2)

Confucius lan Baijiu

Confucius kandha, "Nalika ngombe Baijiu, mabuk lan nggawe kesalahan dilarang."

Confucius kandha, "Kepiyé Gu (prau Baijiu kuna) bisa digawé kaya iki?Gu kudune ora kaya ngono.”

Confuicus kandha, "Aja ngombe Baijiu sing ora aman kanthi kualitas sing ora apik ing pasar, padha karo daging."

Confucius ngandika, "Nalika ngombe Baijiu, Senior kanggo ninggalake dhisik sawise pesta wis adat."

Confuicus ngandika, "Ngombe Baijiu ing moderat, utawa sampeyan bakal nggawe kesalahan."

Confucius kandha, "Nalika ngombe Baijiu utawa nekani pesta, menehi prioritas marang wong tuwa iku adat."

Confucius kandha, "Para wicaksana kuna padha pinter ngombe Baijiu.Yao lan Shun 1000Zhong, Konfusius 100Gu (Zhong lan Gu loro-lorone prau Baijiu kuna).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan