Mansion-Disimpen 10 Paket Omben-omben Kanggo Party Classic Strong Aroma Baijiu Alkohol52

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 52% vol
Spesifikasi 1 * 4 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Mansion-Disimpen Series

Mansion-Stored Series, minangka produk Omben-omben Keluarga Konfusius klasik sing paling laris.
Omben-omben kasebut bening lan transparan, kanthi lawang sing manis lan buntut sing resik dawa.
Ing taun 2010, Confucius Family Liquor menangaké gelar "Grain Solid State Fermentation Chinese Baijiu".
Ing taun 2013, metode pembuatan bir tradisional Confucius Family Liquor dipilih minangka "warisan budaya intangible provinsi Shandong".

pd_bg (2)

Fitur Product lan Rekomendasi

Kemasan sing prasaja lan murah, jinis botol klasik, kebak ciri budaya Konfusian.

Omben-omben Keluarga Konfusius·Disimpen ing Mansion 10 (3)
pd_bg (2)

Crita Brand lan asal: Confucius Family

Wektu baijiu digawe ing Qufu bisa ditelusuri wiwit 2500 taun kepungkur nganti 500 SM.(Dinasti Zhou, 1046-256 SM).Analects of Confucius nyebutake yen "Baijiu bisa diombe. Aja mendem lan ilang pikiran".Zhuangzi (369-286SM) nyerat bilih "Baijiu ing Qufu punika asor lan Handan ing bebaya".Baijiu digawe ing Keluarga Konfusius bisa dilacak maneh ing Dinasti Ming (1368-1644).Baijiu digawe ing Keluarga Konfusius digunakake khusus kanggo ngorbanake Konfusius.Salajengipun, amargi kathahipun para priyayi ingkang rawuh wonten ing Kulawarga Konfusius, mboko sithik dipunginakaken kangge ngombe jamuan.

Kulawarga Konfusius (3)
Kulawarga Konfusius (4)

Miturut cathetan ing Qufu County, pajak alkohol dileksanakake ing taun kaping 26 Guangxu (1900)."Penyulingan Hongshunyuan" sing dibangun ing taun 1923 lan "penyulingan yiheshun" sing dibangun ing taun 1926 minangka pabrik penyulingan terkenal.Ing taun 1958, pabrik penyulingan Keluarga Confucius lan pabrik-pabrik liyane nasionalisasi lan dijenengi Pabrik Baijiu Qufu (saiki Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)

Wiwit taun Qianlong kaping 13 (1748) nganti taun Qianjiang kaping 55 (1790), Kaisar Qianlong ngunjungi Qufu kaping sanga kanggo nyembah Konfusius.Putri Qianlong Yu (garwane Adipati Yansheng generasi ke-72) diundang kanggo menehi kurban marang Konfusius.Ing pesta kasebut, Adipati nglipur bapak maratuwane, Kaisar Qianlong karo Confucius Family Liquor lan domba Xiguan.
Sawise ngombe Omben-omben, Kaisar Qianlong terus memuji rasane.Mengko, minangka hadiah, Confucius Family Liquor disenengi dening kaisar lan aristokrat sing manggon ing Beijing.
Ing atusan taun sabanjure, Confucius Mansion ora nyiapake hadiah liyane kanggo Istana Kekaisaran, nanging mung Confucius Family Liquor.

Kulawarga Konfusius (1)
pd_bg (2)

Budaya Ngombe Ing China

Budaya ngombe iku penting banget ing China, lan ritual ngombe baijiu biasane minangka bagean penting kanggo mbangun lan njaga hubungan.Baijiu disedhiyakake ing kaca tingal ukuran dijupuk lan digunakake nalika roti panggang kanggo nuduhake rasa hormat lan mbangun hubungan.

Kulawarga Konfusius (2)

Baijiu ing China dikonsumsi langsung ing suhu kamar kanthi dhaharan, sajrone pesta perayaan, kayata pesta pernikahan, pemakaman, preian, lan acara liyane.Nanging alesan penting kanggo ubiquity iku carane ditempelake ing budaya bisnis China.Tawaran bisnis asring dipalsukan nganggo botol baijiu.Ing China Baijiu biasane mudhun ing siji gulp, banjur kaca kudu dicekel munggah mudhun, kanggo nduduhake sing wis rampung.Sanadyan istiméwa kadhangkala digawe kanggo sing ora rakulino kanggo baijiu potency.Yen ora dipangan karo panganan, woh-wohan lan bahan obat tradisional Cina.
Kanggo langit-langit sing ora pati ngerti, baijiu bisa mambu lan rasa cukup kuwat.Indikator kualitas: Keselarasan rasa, kekuatan lan lancar.Yen sampeyan anyar kanggo baijiu disaranake supaya saben sip saka baijiu alon-alon pindhah liwat kabeh tutuk, diwiwiti saka pucuk ilat, banjur pindhah menyang sisih, lan pungkasanipun tekan tenggorokan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan