Confucius Family Liquor-Classic39% 375ML Paket Liquor Low Proof Spirits Sorghum Baijiu

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 39% vol
Ukuran 375ml
bahan Banyu, sorgum, beras, Ketan, Gandum, Jagung
Spesifikasi 1 * 12 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Seri CFL Klasik

Ing taun 1993, iklan omben-omben Keluarga Confucius disiarkan pisanan ing CCTV.Wiwit kuwi, omben-omben Confucius Family wis dadi merek terkenal nasional lan diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa lan Amerika Serikat.

pd_bg (2)

Fitur Product lan Rekomendasi

Minangka produk utama wiwit 1990 ', produk seri Klasik diekspor menyang luwih saka 20 negara lan disenengi dening konsumen ing ngarep lan luar negeri.

Confucius Family Liquor-glassic
pd_bg (2)

Kekuwatan Riset & Pangembangan

Sajrone pirang-pirang taun, tim Confucius Family wis nggawe prestasi sing apik banget:
1. Riset lan pangembangan alkohol kurang Baijiu.Atas dasar warisan teknologi pembuatan bir tradisional, tim Keluarga Confucius ngembangake 39 ° Confuicus Family Liquor.Confucius Family Liquor minangka model baijiu tingkat rendah ing antarane Baijiu tradisional Cina lan mimpin revolusi konsumsi baijiu tingkat rendah ing taun 1980-an.Confucius Family Liquor ora mung alus lan manis, nanging uga njaga gaya baijiu sing dhuwur-dhuwur, sing ndadekake banget "kurang nanging ora entheng" lan "wangi nanging ora sarwa".39 ° Confuicus Family Liquor menang judhul Produk Baijiu Berkualitas Tinggi Nasional ing Kompetisi Baijiu Nasional kaping lima ing 1989.Nganti saiki iki minangka Baijiu sing pertama lan siji-sijine ing provinsi Shandong.

babagan

2. pangembangan sukses produk baijiu rasa Ruya.Produk anyar saka Confucius Family Liquor, entheng lan wangi, minangka bandha rasa kuwat Baijiu.Iki ditondoi kanthi koordinasi harmonis saka wewangian lan rasa.Macem-macem ambu majemuk gandum (mirip karo rasa Wuliang) sing elegan lan nyaman, wangi nanging ora nggumunake.Iku mbayar manungsa waé liyane kanggo kesempurnaan rasa produk, karo mellow, alus, garing lan resik.Iku wis dadi pasukan anjog ing konsumsi dhuwur-mburi produk Confucius Family Liquor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan