Confucius Family Liquor-Klasik 52% Paket Liquor High Proof Spirit Sorghum Baijiu

Katrangan singkat:

Wewangian Wewangian abot
Isi alkohol 52% vol
Ukuran 500 ml
bahan Banyu, sorgum, beras, Ketan, Gandum, Jagung
Spesifikasi 1 * 6 botol / karton
Panggonan asal Qufu, Shandong, China

Detail Produk

Tag produk

pd_bg (2)

Seri CFL Klasik

Ing taun 1993, iklan omben-omben Keluarga Confucius disiarkan pisanan ing CCTV.Wiwit kuwi, omben-omben Confucius Family wis dadi merek terkenal nasional lan diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa lan Amerika Serikat.

pd_bg (2)

Fitur Product lan Rekomendasi

Minangka produk utama wiwit 1990 ', produk seri Klasik diekspor menyang luwih saka 20 negara lan disenengi dening konsumen ing ngarep lan luar negeri.

Confucius Family Liquor-glassic
pd_bg (2)

Confucius Mabuk karo Baijiu

Ing musim semi lan musim gugur, Lao Tzu minangka wakil saka Taoisme, sing makmur kaya Konfusianisme.Konfusius lan muridé Zilu tindak ewonan mil saka Qufu menyang kabupaten Ku (saiki Luyi County, kutha kelairan Laozi) kanggo ketemu Laozi.
Dina iku, Konfusius lan murid Zilu nyopir menyang kabupaten Ku.Bareng wis mlebu kabupaten, wangi aneh kerep teka.Konfusius kaget karo kualitas Baijiu sing diseduh ing cedhak.Ing wayah wengi, angin sore sumilir lan aroma Baijiu nyegerake.Ora bisa nolak godaan aroma, Konfusius mrentah Zi Lu tuku Baijiu.Sawetara jam mengko, guru lan murid wiwit ngrasakake susu Paradise- Baijiu.
Esuke, wong-wong mau isih mendem nganti srengenge njedhul banget.Banjur, Konfusius kandha: "Nalika ngombe Baijiu, mabuk lan nggawe kesalahan dilarang."
Confucius, sing tansah ngati-ati lan mung netepi tata krama, ora tahan godaan saka Baijiu apik.

babagan
pd_bg (2)

Teknologi Brewing Kuno

Teknologi nggawe omben-omben sing diklumpukake saka buku Qi Min Yao Shu Jia Si Xie.Qi Min Yao Shu minangka buku tetanèn sing komprehensif, sing pisanan saka limang buku tetanèn Cina kuna sing njlèntrèhaké bagian ngisor cekungan kali kuning.Produksi pertanian, nyakup kawruh teknologi produksi babagan pertanian, kehutanan, peternakan, perikanan, lan wakil departemen.Qi Min Yao Shu ditulis ing pungkasan Dinasti Wei Lor (AD 533-544).iku sawijining karya agronomi lengkap dening agronomist pinunjul Cina Jia Si Xie sak Dinasti Wei Lor lan Dinasti Song lor.Salah sawijining monograf paling wiwitan ing sajarah.
Confucius Family Liquor, siji-sijine minuman keras Cina sing dijenengi dening Confucius.Tradhisi omben-omben iki wiwit 2.500 taun nganti 500 SM.Asalé saka penyulingan kulawarga Confucius, Confucius Family Liquor biyèn disuguhaké mung kanggo kaisar lan aristokrat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan