Riwayat Perusahaan

Cathetan Sejarah Agung

ico
panyulingan Kulawarga Confucius dinasionalisasi lan dijenengi Pabrik Baijiu saka Qufu (saiki Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)
 
★ Ing Juli 1958
★ Ing taun 1984
"Qufu Tequ" produk menang judhul produk kualitas dhuwur saka Kamentrian Nasional industri cahya;
 
Confucius Family liquor(39 %v/v) produk kasil dikembangaké;
 
★ Ing taun 1985
★ Ing April
1987, paket produk omben-omben kulawarga Konfusius menang medali emas ing Kompetisi Kemasan Nasional;
 
Minuman keras Keluarga Konfusius(39 %v/v) dianugerahi "hadiah perak Kualitas Nasional" ing Kompetisi Roh Nasional kaping 5.
 
★ Ing taun 1988
★ Saka 1988 nganti 1990
Confucius Family omben-omben menang "Brussels Gold Award" telung taun berturut-turut lan dijenengi "Lifetime Award";
 
Minuman keras Keluarga Konfusius dipilih minangka Baijiu sing Ditunjuk kanggo Asian Games sing dianakake ing Beijing, China;
 
★ Ing taun 1992
★ Ing taun 1993
Iklan omben-omben Keluarga Konfusius pertama kali disiarkan ing CCTV.Wiwit iku, omben-omben kulawarga Konfusius wis dadi merek terkenal nasional lan diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa lan Amerika Serikat;
 
karo jumlah sade ing 960million Chinese Yuan lan tax ing 360million Chinese Yuan, Confucius Family omben-omben kadhaptar "perusahaan majeng nasional" ing industri cahya, "top 500 Enterprises industri" ing China;
 
★ Ing taun 1997
★ Ing April, 2000
Confucius Family omben-omben iki dirating minangka "merk dagang misuwur saka Provinsi Shandong";
 
kasil liwati ISO9001: 2000 lan ISO14001, Confucius Family omben-omben perusahaan perusahaan pisanan ing industri padha ing Provinsi Shandong maringaken sertifikasi pindho;
 
★ Ing April 2001
★Ing Juli 2001
Confucius Family Liquor menangaké gelar "Sepuluh merek Baijiu budaya paling apik ing China".
 
Confucius Family Liquor dirating minangka Baijiu Ditunjuk dening tim riset ilmiah Antartika Cina kaping 18;
 
★ Ing September 2002
★ Ing September 2003
Confucius Family Liquor dirating minangka Baijiu sing Ditunjuk kanggo "Pameran Pangan Nasional Keempat";
 
Confucius Family omben-omben mlebu "top 100 Chinese Baijiu Brand" kanggo rong taun consecutive;
 
★ Ing taun 2003 lan 2004
★ Ing Januari 2005
Omben-omben Keluarga Konfusius dipilih minangka Baijiu sing ditunjuk dening Kongres Rakyat Provinsi Shandong kaping 10;
 
Confucius Family Liquor menang judhul "China top sepuluh merek puas kanggo konsumen (pangguna)";
 
★ Ing Maret, 2005
★ Ing taun 2006
Perusahaan Confucius Family Liquor menang judhul "China top 100 perusahaan budaya Baijiu";
 
Confucius Family Liquor- Ruya rasa Baijiu kasil dikembangake;
 
★ Ing taun 2008
★ Ing taun 2008
Confucius Family Liquor dianugerahi "China top 100 Enterprises";
 
Confucius Family Liquor dianugerahi gelar "simbol fermentasi negara padhet gandum murni Baijiu" ;
 
★ Ing Oktober, 2010
★ Ing Mei, 2013
teknik pembuatan bir tradisional Confucius Family Liquor kadhaptar "warisan budaya intangible provinsi Shandong";
 
Confucius Family Liquor dianugerahi "Produk landmark sajarah saka Baijiu Cina ";
 
★ Ing 2015
★ Saka 2016 nganti 2020
Confucius Family Liquor menang "hadiah utama" ing "Kompetisi Spirits lan Anggur Korea" kaping lima berturut-turut.
 
Confucius Family omben-omben menang "penghargaan khusus panitia ahli Baijiu nasional";
 
★ Ing 2017
★ Ing 2019
Confucius Family omben-omben menang judhul "omben-omben anyar saka penghargaan taun (Baijiu Cina)"('Qingzhuo penghargaan');
 
Produk omben-omben kulawarga Confucius –ziyue menang "hadiah paling apik ing taun 2020" ing "Kompetisi Spirits lan Wine Korea".
 
★ Ing 2020