Babagan awake dhewe

babagan

Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.dumunung ing Qufu, panggonan lair saka budaya Oriental, kutha asalé Confucius.
Confucius Family Liquor, baijiu tradisional Tionghoa, Asale saka penyulingan Keluarga Confuicus, biyen mung dilayani kanggo kaisar lan aristokrat.
Nggambar inti metode pembuatan bir tradisional China, kanthi sawetara generasi baijiu-masters eksplorasi jangka panjang lan perbaikan terus-terusan, bakal dianugerahi gelar "warisan budaya intangible provinsi" dening Dinas Kebudayaan Provinsi Shandong, Konfusius Family Liquor wis nggawe unik dhewe. metode pembuatan bir sing dijenengi "Metode Pembuatan Bir Tradisional Konfusius Family Liquor".
Milih limang jinis biji-bijian minangka bahan mentahan, kanthi Metode Brewing Tradisional sing unik saka Omben-omben Keluarga Konfusius, Omben-omben Keluarga Konfusius misuwur kanthi kualitas apik sing diringkes minangka "Sanxiang" (ambu, rasa lan sawise-rasa) lan "Sanzheng" (werna, rasa lan rasa). badan omben-omben).

Kalebu limang seri dhuwur, menengah lan murah, Confucius Family Liquor disenengi para konsumen.Cofucius Family Liquor wis menang akeh gelar kehormatan kayata "Penghargaan Perak Kualitas Nasional", "Medali Emas Grand Prix Roh Internasional Brussels", "Merek Baijiu Budaya Top 10 China", "Penghargaan Kompetisi Spirits Republik Korea", "Produk Baijiu Anyar. saka Qingzhuo Award", "Chinese Baijiu omben-omben Design Award".
Warisan lan ngembangake Budaya Konfusianisme, kita nyoba nggawe merek minangka "Baijiu Budaya Cina" pisanan ing China.

• Ing taun 1958,istillery Kulawarga Confucius dinasionalisasi lan dijenengi Pabrik Baijiu saka Qufu (saiki Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)
• Ing taun 1988,Confucius Family omben-omben dianugerahi hadiah perak Kualitas Nasional.
• Ing taun 2001,Confucius Family Liquor menangaké gelar "Baijiu budaya sepuluh paling dhuwur ing China".
• Ing taun 2003,lan 2004, iku mlebu "100 ndhuwur Cina Baijiu" kanggo rong taun consecutive.
• Ing taun 2004,iku dadi "sepuluh merek paling puas dening konsumen Cina".
• Saka 2016 nganti 2020,iku menangaké "hadiah utama kompetisi roh Republik Korea" kanggo limang kaping consecutive.Ing 2020, Confucius Family omben-omben • ziyue menang "hadiah paling apik taun kompetisi roh Republik Korea".

babagan (2)

Wiwit taun Qianlong kaping 13 (1748) nganti taun Qianjiang kaping 55 (1790), Kaisar Qianlong ngunjungi Qufu kaping sanga kanggo nyembah Konfusius.Putri Qianlong Yu (garwane Adipati Yansheng generasi ke-72) diundang kanggo menehi kurban marang Konfusius.Ing pesta kasebut, Adipati nglipur bapak maratuwane, Kaisar Qianlong karo Confucius Family Liquor lan domba Xiguan.
Sawise ngombe Omben-omben, Kaisar Qianlong terus memuji rasane.Mengko, minangka hadiah, Confucius Family Liquor disenengi dening kaisar lan aristokrat sing manggon ing Beijing.
Ing atusan taun sabanjure, Confucius Mansion ora nyiapake hadiah liyane kanggo Istana Kekaisaran, nanging mung Confucius Family Liquor.
Dicritakake yen pujangga Li Bai lan Du Fu saka Dinasti Tang(618-907AD) ketemu ing Qufu, Li Bai nulis geguritan kanggo nglipur rasa getun amarga perpisahan.
"Kita budhal dhewe-dhewe menyang panggonan sing adoh. Saiki ayo gawe roti panggang kanggo kanca-kanca lawas."