Sugeng rawuh

Nyedhiyakake Baijiu Cina sing berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhan konsumen global.Warisan lan ngembangaken budaya Konfusianisme tradisional, Nggawe account pisanan "Baijiu budaya misuwur Cina".
  • Baijiu Minuman Nasional China

    Baijiu Minuman Nasional China

    Kaya Scotch ing Skotlandia, Baijiu minangka minuman nasional China.Brewage unik Baijiu nggawa keuntungan kesehatan bebarengan karo aroma lan rasa sing khas.
  • Brand Baijiu paling tuwa ing China

    Brand Baijiu paling tuwa ing China

    Tradhisi Baijiu sing dihormati iki diwiwiti saka 2.500 taun nganti 500 SM Asalé saka penyulingan kulawarga Konfusius, sing biyèn mung dilayani kanggo kaisar lan aristokrat.
  • Nyambung karo Kawicaksanan Konfusius

    Nyambung karo Kawicaksanan Konfusius

    Confucius kandha, "Nalika ngombe Baijiu, mabuk lan nggawe kesalahan dilarang."Mangga ngombe kanthi tanggung jawab.Ganbei!